Tuesday, Jun 30, 2020
HomePosts Tagged "Вангелис Мимаркакис"

Вангелис Мимаракис, лидерот на Неа Демократија најголемата опозициона партија, го нападна Алексис Ципрас како политичар кој се предал и избегал од одговорност чуствувајќи вина, па затоа сега бара преоден мандат од претседателот на Грција за формирање на влада. Во Грција има уставни можности за формирање преодна

Read More