Tuesday, Jun 30, 2020
HomePosts Tagged "Ванчо Узунов"

Ванчо Узунов досегашниот потпретседател на СДСМ задолжен за економски прашања ќе има средба со лидерот Зоран Заев на која ќе разговараат за поднесената оставка која никако не делува добро за партијата во моменти по постигнувањето на договор со власта за предвремени избори и по објавата

Read More