Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "ван"

Во текот на вчерашниот ден, во склоп на преговорите на работните групи на четирите најголемите политички партии (ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, ДУИ и ДПА) не се постигна решение за прашањата поврзани со медиумите. И покрај соопштението на олеснувачот Питер Ванхауте во кое тој наведе дека има напредок и

Read More