Monday, May 25, 2020
HomePosts Tagged "утро"

Утрото не би било вистинско утро доколку не го започнете со еден филџан кафе.. Топло или ладно, турско или нес, кафето е еден од најпопуларните пијалоци во светот. А еве ги и најинтересните факти поврзани со него: 1.Секој ден во светот се консумираат околу 1,7 милијарди

Read More

Еден брз напиток наутро може многу да го подобри вашето здравје. Половина лимон исцеден во чаша млака вода е чудотворен напиток за нашето тело. Ова се причините поради кои треба да си го подготвуваме секое утро. - Го зајакнува имунитетот - Делува како антиоксиданс - Ја чисти кожата -

Read More