Monday, Sep 28, 2020
HomePosts Tagged "уривање ја зграда"

Пет лица загинаа меѓу кои и две деца на школска возраст, додека четири лица се повредени, а една се води како исчезната откако утрово се урнаа два ката од станбена зграда на југозападот од Полска, соопшти властите од таа земја. Голем број пожарникари со кучиња ги

Read More