Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "уреди"

Забраната на поголеми електронски уреди на летовите за САД вчера започна да се спроведува во главниот турски аеродром во Истанбул, објавија тамошните медиуми. Со оваа забрана на патниците не им е дозволено во рачниот багаж да нсат поголеми електронски уреди од паметните телефони, како преносни

Read More