Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "undergound"

Бранот undergound култура го зафаќа Скопје по трет пат. Одлична прилика за локална поддршка на маргинализираните авторски творци од страна на масовната малограѓанштина и естаблишментот. Бидете дел од DIY свирката/фестивал АЛТЕРНАТИВНО СКОПЈЕ #3 која ќе биде на 25 Јуни во МКЦ (хол на кино Фросина). Карти

Read More