Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "укинато"

Екстерното тестирање кое беше на големо критикувано, повторно ги држи под стрес и професорите и учениците. Роковите течат. Државниот испитен центар вчера објави 450 илјади прашања за екстерното тестирање кое треба да се одржи од 5 до 9 јуни, но веќе денеска лидерот на СДСМ

Read More