Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "црно бело"

Заврши снимањето на краткиот игран филм „Црно-бело“, првиот македонски мјузикл. Филмот е дипломски филм на Сандра Ѓоргиева, студент на Катедрата за Филмска и ТВ монтажа, во класата на проф. м-р Лазар Секуловски и доц. м-р Владимир Павловски. Филмот е работен со поддршка на Агенцијата за филм,

Read More

Позната пејачка Ријана, освен нејзините музички способности по кои веќе е добро позната овој пат доби можност да ја покаже својата кретивна страна така што се покажа како моден креатор.   Станува збор за нејзино вклучување во модната недела во Њујорк, каде таа ја промовираше својата колекција

Read More