Thursday, Jul 30, 2020
HomePosts Tagged "Трпеза"

Во пресрет на бадниковата трпеза која денес ќе биде главен адут во секој дом, дајте ѝ убавина не само со храната, туку и со декоративните елементи. Одвојте неколку минути и во приложеното видео погледнете интересни начини како да го декорирате приборот за јадење украсувајќи ги

Read More

Претпоследниот ден од годинава ни донесе почист воздух во најзагадените градови за да може на раат да ги прославиме празниците без секојдневните канцерогени честички на кои се навикнавме. Годинава која изминува беше навистина бурна за нас и нашата држава, политичките и безбедносни трубуленции кои ја

Read More