Monday, Sep 21, 2020
HomePosts Tagged "трева"

Во герила акција на Цивика мобилитас поставени се неколку картонски фигури со коси покрај патот кон Маврово со цел надлежните да ја сфатат сериозноста на проблемот со неискосената трева која го попречува видикот на возачите и може да доведе до голем број на несреќи. „Идејата на

Read More

Вчера изби пожар кој ја зафати сувата трева во близина на СЦ „Борис Трајковски“. Оганот не го зафати објектот на спортската сала, но беше во близина на картинг - патеката. Скопската противпожарна бригада вчера попладне се справуваше со огнената стихија. Фото:Република

Read More