Friday, Jun 5, 2020
HomePosts Tagged "Трапани"

Во Италија на натпревар од серија Б меѓу Фрозиноне и Трапани е видена една доста неверојатна ситуација каде што главниот лик беше гостинскиот голман Мирко Пиљачели. Осум минути пред крајот на средбата, на 1-0 за Фрозиноне, Пиљачели ја фати топката во своите раце, и без двоумење

Read More