Tuesday, May 19, 2020
HomePosts Tagged "Трајко Велјаноски"

Го гледав настапот на нелегитимниот Претседавач на конститутивната седница за избор на Претседател на Собранието на Р.М. и еден од најодговорните за крвавиот настан, Трајко Вељановски на Сител телевизија и чувствувам за потребно да реагирам во јавноста во однос на неколку негови констатации. Трајко Вељановски точно

Read More