Tuesday, May 19, 2020
HomePosts Tagged "Трајче"

Втората полуфинална вечер на музичкото шоу ,,Пинкови sвездички” донесе радост во Македонија. Младиот Трајче Ѓоргиев со изведбата на ,,Зошто отиде” од нашата музичка икона Тоше Проески, обезбеди место во големото финале кое ќе се случи на 26 јуни. Шоуто ,,Пинкови sвездички’’ e најголем доказ дека на Балканот

Read More