Tuesday, Feb 25, 2020
HomePosts Tagged "товарен"

Најмалку 15 лица се удавија откако патнички брод кој пловел по Нил се судрил со товарен брод. По судирот бродот се превртел по што потонал. Шест лица се спасени, а капетанот е уапсен. Спасувачките операции продолжуваат, изјави портпаролот на Министерството за здравство на Египет.  

Read More