Monday, Aug 3, 2020
HomePosts Tagged "Тони Тракковски"

Обвинетиот од СЈО, Илија Димовски се жалел до Апелациониот суд, дека му е одземен пасошот и дека секоја среда треба да се јавува во судот, како извршување на мерките на претпазливост кои му ги определи судот, јавува „Макфакс“. Судиите од скопска Апелација ја отфрлија неговата жалба

Read More