Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "The Science Guy"

Бил Нај е еден од најактивните научници кој ја алармира јавноста за потенцијалната опасност од глобалното затоплување и климатските промени, но често е напаѓан дека овие теории се претерани и човекот нема никакво влијание врз природата. Климатските промени се резултат на преголемата употреба на фосилни

Read More