Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "телент"

Погледнете како чекор по чекор Nilkole Lowe го создава ова ремек дело кое го нарекува Pretty peonies. Nilkole Lowe e родена во Нов Зеланд, но моментално живее во Лондон, таа е тату уметник и е дел од телевизиско реалити шоу London Ink. Lowe почнала со тетовирање во 1991 година во

Read More