Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Тамара"

Малата Тамара не била пратена во странство бидејќи ја чувале за промоција на спиналниот центар - објави Либертас. Документот кој го објави овој медиум, открива дека Фондот за здравствено осигурвање на Македонија на 8-ми октомври 2014 година испратил допис со кој препорачува пациентите кои боледуваат

Read More

Семејството на Тамара и група граѓани протестираа пред Јавното обвинителство. Со скандирање правда за Тамара, убијци, бараме обвинение

Read More