Monday, Aug 10, 2020
HomePosts Tagged "тага"

Избирам необичен начин за да го започнам ова интервју кое со задоволство ќе го потпишам на крај.  Ќе ви се претставам, а моето претставување има една цел. Јас сум Ирена Мрческа, дипломиран новинар и сакам да ви  кажам дека имам свој новинарски идол. Остроумна е,а истовремено

Read More