Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Suicide Squad"

Покрај тоа што филмот „Suicide squad“ забележа огромен успех, заработувајќи огромна сума на пари преку своето прикажување насекаде ширум кино-салите во светот, сега може да се пофали и со уште едно големо достигнување, но во светот на музиката. Соработката на Скрилекс и раперот Рик Рос

Read More

Само што се прибрав од кино! Прво и основно, култура у кино имаме НУЛА! Значи ако дома ви даваат да мљацкате и шмркате од кока колата, во кино сала и пред други луѓе стварно не е пристојно, чак што више и смета. Јас да сум

Read More

За време на доделувањето на MTV филмските награди беше прикажан новиот трејлер за филмот „Suicide Squad“, во кој можат да се видат нови кадри адаптирани на популарниот стрип. Харли Квин, Дедшот, Килер Крок и уште неколку „лоши“ момци и девојки се пуштени од затвор и

Read More

По неодамнешниот Comic Con се појави аматерско видео од претстојниот блокбастер Suicide Squad на DC comics. Режисерот Дејвид Ајер, иако огорчен од пропустот се огласи на твитер -“Не е фер за фановите кои чекаа во ред да го погледнат трејлерот. Сега мојата намера е да

Read More