Monday, Jan 27, 2020
HomePosts Tagged "Судство" (Page 3)

Амбасадорката на Германија во земјава, Кристине Алтхаузер, не штедеше зборови на критика за работата на судиите и јавните обвинители. Денеска пред дел од претседателите на судовите, академиците и универзитетските професори, дојдени на дебата за независноста на судството, предочи дека: „Судиите и јавните обвинители не можат да

Read More