Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "стоматолошки ординации"

Австралија стравува од масовно ширење на ХИВ вирусот. Центарот за спречување на ширење зарази денеска повикаа над 11.000 лица да се тестираат поради „можна и многу веројатна“ зараза со ХИВ вирусот, Oд ноември лани,  во најмалку 12 стоматолошки ординации инспекторите утврдиле дека хигиената и несоодветната стерилизација на

Read More