Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "стебла"

Одборот за животна средина на градот Копенхаген одобри 300 милиони круни, односно 45 милиони долари за садење нови стебла во целиот град. Целта на данската престолнина е до 2025 година да посади околу 100.000 нови стебла. Проектот започна во 2015 година, а до сега се

Read More

Албанското министерство за внатрешни работи соопшти дека заплениле 500 илјади стебла на марихуана, а уапсени се 240 лица поврзани со нејзино одгледување и производство, како и продажба и дистрибуција. Арди Бита портпаролот на министерството за внатрешни објасни дека ова е акција која во континуитет се

Read More

НА 50 метри квадратни, радовишанец и турски државјанин си одгледувале марихуана. Во петокот во 17.20 часот по претходно добиени сознанија на земјениот пат кој води од с. Бучим према с. Кошево во ниско стеблеста жбунеста шума на површина од околу 50 м2, полицијата ја пронашла

Read More

Албанската полиција продолжува со procesot na  уништување на насадените стабла на дрога марихуана од типот канабис сатива. Информациите од албанското МВР говорат дека на повеќе локации во земјата само во последните десетина дена се откриени и унишретини над 20.000 стабла дрога. Последната акција е спроведена во Круја

Read More