Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "срам"

Што гледавме вчера во Собранието? Да не беше крваво ќе го наречевме циркус. Почнувајќи од изборот на спикер, што според сите страни (освен ДПМНЕ) е задоцнета реакција, па се до тепањето и крвта во Собранието. Пред се срамна е бројката на присутни полициски сили. Организираната група

Read More

По познатата група ѕид на сообраќајниот срам на Facebook, сега има и видео сообраќаен срам на видео каналот YouTube. Скопјанец со мотор го снима секојдневниот сообраќај во сите делови од градот и прави компилација наречена: Посебните луѓе (идиоти) во сообраќајот. Корисниците на YouTube ја поздравуваат

Read More

Веќе одамна знаеме дека културата на граѓаните не е баш на највисоко ниво, но овие фотографии ќе ве убедат дека состојбата е полоша отколку што сте мислеле. Секоја година нуркачите од Охридското езеро вадат многу отпад од дното, а во оваа акција извадиле опрема за

Read More