Monday, May 25, 2020
HomePosts Tagged "справува"

Американскиот Стејт департмент го објави својот годишен извештај за трговија со луѓе. Тајланд остана на листата на најлоши земји кои не почитуваат ни минимум стандарди во борбата против трговија со луѓе и покрај официјалните напори на Бангкок. Од друга страна, Куба и Малезија се отстранети

Read More