Monday, Jan 11, 2021
HomePosts Tagged "социјални медиуми"

Владата на СДСМ сака под целосна контрола да го стави јавното мислење, па освен контролата над медиумите, сака да воспостави целосна контрола и над интернетот и социјалните мрежи, изјави денеска Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ. „Само за периодот кога Оливер Спасовски бил технички министер во својот прв

Read More

Секоја година на крајот од јуни насекаде во светот се одбележува Social Media Day кој беше стартуван од блогот за интернет култура Mashable како настан кој ја слави дигиталната револуција. Денес овој настан го прославуваат 200 градови низ светот, меѓу кои и Скопје. Вчеравечер, под покровителство

Read More