Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Sony Xperia X Ultra"

Sony Mobile планира нивниот следен смартфон Xperia X Ultra да биде подобро изработен од Galaxy S8 и LG G6 со тоа што ќе има големина од 6.4 инчи, но со издолжена форма на дисплејот со нов вид на сразмер од 21:9. На тој начин предната површина

Read More