Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "службена картица"

Поранешните функционери почнаа да ги враќаат парите што ги потрошиле противзаконски. На сметката на Агенцијата за вработување легнаа 143 илјади денари. Директорката Јовановска вели дека парите ги уплатил возач во Агенцијата, а ги потрошил најмладиот министер од претходната Влада, Диме Спасов. Тој, како дополнителен заменски

Read More