Tuesday, Sep 29, 2020
HomePosts Tagged "Скопјани"

Повеќе граѓани пријавиле дека се измамени од лажни инкасатори. Деновиве во главниот град се појавиле „инкасатори“ на ЕВН кои наплаќале сметки. Иако наплатата на сметките за потрошена електрична енергија повеќе од 10 години се врши само на шалтерите на ЕВН и во банките и поштите,

Read More

Рано утрово двајцата скопјани кои заталкаа на планината Бистра беа пронајдени од спасувачките служби, по 24 часовна потрага. Двете лица, на возраст од 35 и 29 години кои вчера попладне се изгубија на падините на Бистра се на безбедно. Изморени и без професионална опрема, двајцата скопјани

Read More