Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "сили"

Зголемување на трговската размена и заеднички вложувања со турски компании во повеќе сектори во Македонија, очекува Сојузот на стопански комори по денешниот бизнис форум со стопанственици од Конфедерацијата на млади бизнисмени од Турција, која престојува во посета на Македонија. Како што соопшти ССК, анализирани се можности

Read More

Римокатоличкиот поглавар ги оплакуваше жртвите од Холокаустот во текот на Втората светска војна и ги обвниви „големите сили“ кои не превзеле ништо за да ги спречат Нацистити во систематското уништување на Евреите, како и сите малцински групи кои беа на листата за истребување на Хитлер. Папата

Read More