Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "Штутгарт"

Досегашниот претседател на германскиот клуб Штутгарт си поднесе оставка од таа функција, само ден откако клубот не успеа да избори опстанок во Бундес лигата. Валер истакна дека потполно ја превзема одговорноста за првото испаѓање на Штутгарт од Бундес лигата за 41 година, нарекувајќи го тој

Read More

Швајцарскиот тенисер Роџер Федерер има 34 години, но сеуште не е во план да се пенизионира. Тој најави дека планира да игра на турнирот серија 250 во Штутгарт во 2016 и 2017 година. Овој турнир се игра веднаш после Роланд Гарос, а од оваа сезона овој турнир

Read More