Wednesday, Jan 13, 2021
HomePosts Tagged "штетни"

Водечка британска психотерапевтка предупредува на голем пораст на бројот на млади мажи со сексуални проблеми заради интернет порнографија, пишува BBC. Ангела Грегори вели дека сѐ повеќе момчиња во доцните тинејџерски или раните дваесетти години патат од еректилна дисфункција. Според неа, причина за тоа е зависноста

Read More

Кучињата по природа се лакоми и сакаат да јадат се што јадете и вие. Затоа често скокаат додека јадете, а некогаш сигурно не сте можеле да одолеете. Но некоја храна, за кучињата е многу штетна. По препорака на сите ветеринари, ова се намирниците кои никогаш,

Read More