Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "Шпаркасе Банка"

Петмина граѓани пријавиле во СВР Скопје дека им недостасуваат пари и предмети кои ги чувале во сефови во објект на Шпаркасе банка во Скопје. Веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности за расчистување на случајот.

Read More

Шпаркасе Банка во рамките на своето стратешко партнерство со Винер Лајф ја лансираше новата понуда за ненаменски потрошувачки кредит „Супер С“ со максимален износ до 1.200.000 денари, фиксна каматна стапка за првата година почнувајќи од 5,9% и рок на отплата до 10 години. Новитетот во

Read More