Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "Сергеј Самсоненко"

Сергеј Самсоненко кој веќе се чуствува како Македонец е еден од најзаслужните за големиот успех кој постигна неговиот тим Вардар. Бизнисменот со години вложува десетици милиони евра во македонската гордост Вардар и тоа конечно се исплатеше со поразување на најмоќните и најбогатите клубови во Европа. -

Read More