Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "се повлекува"

Законот за Безбедносните сили на Косово (БСК), кој го предложи косовскиот претседател Хашим Тачи, ќе биде повлечен од процедура сѐ додека не се искористат сите можности БСК со уставни амандмани да се трансформираат во оружени сили на Косово. Според приштинските медиуми, Тачи се согласил на ова

Read More