Sunday, Jul 12, 2020
HomePosts Tagged "Сашо Тасевски"

Министерот за култура, Роберт Алаѓозовски, денеска го разреши директорот на Драмски театар – Скопје, Роберт Вељановски, и за нов в.д. директор го назначи актерот Сашо Тасевски, објави порталот „Сакам да кажам“. Од Министертсвото за култура велат дека по извршената инспекција, најдени се неправилности во работењето на

Read More

Глупаво и наивно е од Ѓорчев Влатко да правите херој зашто помагал на линчуваните пратеници. Тоа што на секунда му проработела совеста и разумот, не го мие од вината дека со години потпалувал националистичко лудило и омраза кон се што не е за Груевски и

Read More