Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Sandstorm"

Повозрасните генерации кои одеа на рејв забави со „нарко“ очила, светкави блузи и фризури со боцки сигурно се сеќаваат на химната на 90-тите Sandstorm од финскиот DJ Darude, но десетина година подоцна истата „трака“ доби култен статус кога беше објавена на YouTube и е неверојатен

Read More