Wednesday, Jul 8, 2020
HomePosts Tagged "Сајси МС"

Најпознатата српска раперка покажа како изгледа кога ќе се разголи, а нејзините фанови "одлепеа" на ова провокативно издание. Сајси МС во неколку наврати истакна дека досега ништо не е поправила кај естетски хирург, но и дека нема ништо против тоа.   Photo : @drvurdelja Ogrlica : @georgione A post

Read More

Сајси МС е веројатно една од најголемите музички камелеони на балканот, Од алтернативен рап, помина низ фаза на електронска музика за потоа да премине на кратко во турбо-фолк музиката, по што се врати на своите почетоци и тоа што го работи најдобро. Сајси сними песна во

Read More
POST TAGS: