Friday, Aug 14, 2020
HomePosts Tagged "Ристо Никовски"

Александар Никовски, син на поранешниот дипломат Ристо Никовски, бара од премиерот Зоран Заев да му исплати хонорар како советник на експремиерот Никола Груевски, за мај, јуни и јули 2017 година во износ од 9.000 евра и да му рефундира трошоци за службено патување во мај

Read More