Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "рецензија"

Star trek Beyond, го гледав без апсолутно никакви очекувања, кои патем ги изгубив од 2009 та година па навака. Приказната класична треки да речам, ама реализацијата благо речено дрво. Очигледно режисерот бил на некакви тешки дроги или у најмала рака како мал хејтал се што

Read More

Само што се прибрав од кино! Прво и основно, култура у кино имаме НУЛА! Значи ако дома ви даваат да мљацкате и шмркате од кока колата, во кино сала и пред други луѓе стварно не е пристојно, чак што више и смета. Јас да сум

Read More

Втората сезона на True Detective беше на работ да го изведе најголемиот шок за гледачите и тоа во самиот крај на втората епизода кога животот на еден од водечките ликови беше доведен во прашање, но најновата епизода не отиде премногу далеки во стилот на Game

Read More