Friday, Feb 21, 2020
HomePosts Tagged "Решенија"

Ѓорге Иванов во Истанбул, на Светскиот хуманитарен самит во организација на Обединетите Нации, порача дека само храбри лидери може да носат правилни одлуки за решавање на актуелните конфликти низ светот, како и да креираат превентивни и усогласени политики за подобро справување со идни закани за

Read More

Четирите најголеми лидери, односно водачи на наголемите политички партии - Никола Груевски, Зоран Заев, Али Ахмети и Мендух Тачи - следниов вторник по терањето инает и развлекувањето на преговорите, повторно треба да седнат на заедничка маса, откако Работната група не успеа да ги затвори преостанатите

Read More