Wednesday, Sep 23, 2020
HomePosts Tagged "регистар на население"

Владата на Република Македонија на вчерашната редовна 29. седница, меѓу другите точки на дневниот ред, донела одлуки во врска со планираниот регистар на население, односно била усвоена информација за статусот на спроведување на проектот „Регистар на население“, за кој, како што се вели во владиното

Read More