Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Ратко Димитровски"

Полицијата поднесе кривична пријава за злоупотреба на службената положба и овластување против Ратко Димитровски, поранешниот градоначалник на Кочани и го товари за штетен договор за субвенционирање на градскиот превоз. Како што соопшти МВР, Димитровски од декември 2013 година до април 2014 година, без претходно донесена одлука

Read More