Friday, Apr 3, 2020
HomePosts Tagged "радост"

После долго време бојкот на движењето низ централното градско подрачје, во текот на вчерашниот ден поради обврски морав да поминам преку некогаш преубавиот плоштад „Македонија“ полн со зеленило и живот. Сликата што таму ме дочека не беше онаа носев во себе добиена минатито пат кога

Read More

Насмевнете се, макар и да се натерате на тоа Развлечете усни и кога не ви е до тоа. Со движење на мускулите кои ја регулираат насмевката на мозокот му испраќате сигнали дека сте среќни и го активирате центарот за задоволство. Насмевнувајте се додека разговарате со луѓето,

Read More

  На улицата на јапонските цреши се отвори ново место во кое ќе можат да уживаат скопските „кафеџии“ и „сладоледџии“. „Радост“ е новото урбано место во центарот на градот за вистинско утринско расонување со добро италијанско кафе и сладолед со над 30 нијанси на неодоливи додатоци.

Read More