Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "работилница" (Page 2)

По напливот на голем број на мигранти кои се во лоша положба, а притоа се уште нема соодветно решение и од помоќните држави во Европа, денес во Скопје ќе се одржи работилници за справување со овој предизвик. Работилницата ќе ја одржат народниот правобранител Иџет Мемети,

Read More