Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "Qatar Airways"

Професијата на стјуардеса е сон на многу девојки и во последно време е се поизразена меѓу младите. Стјуардесата мора да биде стрплива, толерантна, спремна да помогне во секој случај, и пред се да остане прибрана и во кризни моменти. Кои се другите особини што треба

Read More

Богатата авио компанија Qatar Airways најави воведување на нова редовна линија Доха - Скопје. Освен македонската престолнина честа да има директна линија на Балканот ќе биде и Сараево, а претходно беа воведени летови до Загреб и Белград, што ја покажува амбициозноста на Qatar Airways за

Read More