Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "Пусикет Долс"

Никол Шерцингер, поранешната лидерка на женската група “Пусикет Долс“, пак на кратко стана дел од групата со која се прослави. Поточно, Никол и девојки се собраа како би одржале час по танцување во Лос Анџелес. Засега нема информации дека оваа група повторно ќе се собере за

Read More

Пусикет Долс е една од најуспешните женски групи во музичката историја. Жареа и палеа со нивните хитови и изгледот. Бендот се состоеше од убави девојки предводени од фаталната Никол Шерцингер, но само по распадот на групата, во медиумите допреа голем број на скандалозни тајни кои се

Read More