Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "протестување"

Италјанските власти протерале еден македонски и еден албански државјанин, поради безбедносни причини. Двајцата живееле во пристанишниот град Бари и подолг период биле следени од секторот за антитероризам. Според истрагата, двете лица, македонскот државјанин (36) и албанскиот (27), преку социјалните мрежи одржувале контакти со марокански државјанин, претходно

Read More