Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "проба"

Јана освојува симпатии кај евровизиските фанови. Македонската претставничка на изборот на песна на Евровизија денеска ја одржа нејзината втора проба на Евровизиската сцена во Киев. Јана Бурческа е подготвена за нејзиниот настап на втората полу-финална вечер, која што ќе се одржи на 11. мај. Нашата претставничка ќе

Read More

Борхум Вуд е екипа која се натпреварува во петиот ранг во Англија, а сега би можеле да добијат големо засилување. Се сеќавате ли на Јакубу Ајегбени? Овој 33-годишен напаѓач ја заврши својата одисеја по Турција каде играше за Кајзери, па сега одлучи повторно да се

Read More

Windows 10 може да функционира и со хардвер што покренува Windows 7 и Windows 8.1. Но, ако наидете на проблеми, Microsoft има решение лесно да ја повратите претходната верзија на Windows во рок од 30 дена од инсталирањето на Windows 10. Ако го надградите вашиот Windows

Read More